top of page

Bach bloesem therapie

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens. Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde Bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.

 

Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

 

Van waar komt de naam "Bach bloesem"?

Dr. Edward Bach heeft de Bach bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de Bach bloesem een enorme bekendheid verworven heeft. Dr Bach ontdekte 38 verschillende Bach bloesems die elk inwerken op een specifieke emotie. Nu worden Bach bloesems gebruikt bij o.a. druk zijn, concentratieproblemen, neerslachtigheid, stress, vrijer ademhalen, moeilijk zwanger worden.

 

Emotioneel tijdens je zwangerschap? Bach bloesems helpen!

Geen wisselende stemmingen, kalmte en rust, geen lusteloosheid, bij zorgen maken, neerslachtigheid en verdraagzaamheid. 

Zwangerschap en wisselende stemmingen gaan meestal samen. Het ene moment voel je je stralend en blij en het andere moment ziet je overal problemen en voel je je zelfs zwaar neerslachtig. Je wordt werkelijk een speelbal van je eigen emoties. Deze situatie is zeer belastend voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Bach bloesems gaan de stemmingswisselingen verminderen en zorgen voor meer evenwicht waardoor men het gevoel heeft niet meer overgeleverd te zijn aan zijn emoties.

baby-feet.png
baby-feet.png

Ik ga samen met jou een flesje samenstellen. Inclusief 30 ml flesje bach bloesem voor €10.

 

Ook bij mij te bestellen bach bloesem rescue remedie in een 30 ml flesje voor maar €10.

baby-feet.png
bottom of page