top of page

Massage & Therapie

baby-feet.png

Cursus babymassage met voetreflex

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en dat heeft je kindje nodig. In het begin van zijn/haar leventje doet je kindje een heleboel indrukken op, zoals lawaai, licht, kou en warmte. Babymassage kan je kindje helpen om deze prikkels te verwerken. Behoefte om contact te maken met je kindje op een speciale en onderbouwde manier?

Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn is een spannende tijd, waarin veel met je lichaam en geest gebeurt. Maar zeker is het een mooie en bijzondere tijd. Het is een periode waarin je spieren en gewrichten veranderen, alles wordt soepeler om ruimte te maken voor uw baby. Een zwangerschapsmassage kan je lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten.

pregnant.png
baby-feet.png
baby-feet.png

Voetreflexmassage tijdens zwangerschap

Voetreflexologie na 38 weken zwangerschap bij klachten zoals slapeloosheid en vanaf 40 weken voor als de bevalling op zich laat wachten. Het is ontspannend en het geeft nieuwe energie. Je krijgt minder stress en je slaapt rustiger en beter. 

thinking.png
mother.png

Mama-massage

Het is heerlijk om een uurtje ontspanning te ervaren als je pas bevallen bent. Je zult moe zijn na de bevalling maar ook door de eerste drukke weken met een baby. Daarnaast voelt je lichaam anders aan en zit er soms nog spanning in de spieren van de bevalling. Massage kan verlichting geven bij bepaalde klachten. Benieuwd welke klachten?  

womb.png

Moxa therapie bij stuitligging

Moxa-therapie maakt onderdeel uit van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Moxatherapie wordt ingezet om een baby die in stuit ligt, uit zichzelf te laten draaien. Deze therapie kan ook ingezet worden wanneer een kindje overdwars ligt.

baby-feet.png
baby-feet.png
baby-feet.png

Voetreflexmassage

De gedachte achter de methode van reflexologie is, dat "ziek" zijn het signaal is van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest. Het doel van de reflexologie is om deze harmonie weer te herstellen. 

parents.png
baby-feet.png
dropper.png

Bach bloesem therapie

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens. Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool.

baby-feet.png
bottom of page