top of page

Vanaf 1 januari 2024 stop ik met de zwangerschaps en mama-massages.

Voor deze massages kun je terecht bij www.zen-massages.nl in Heesch.

Massage & Therapie

baby-feet.png

Cursus babymassage met voetreflex

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en dat heeft je kindje nodig. In het begin van zijn/haar leventje doet je kindje een heleboel indrukken op, zoals lawaai, licht, kou en warmte. Babymassage kan je kindje helpen om deze prikkels te verwerken. Behoefte om contact te maken met je kindje op een speciale en onderbouwde manier?

baby-feet.png
baby-feet.png

Voetreflexmassage tijdens zwangerschap

Voetreflexologie na 38 weken zwangerschap bij klachten zoals slapeloosheid en vanaf 40 weken voor als de bevalling op zich laat wachten. Het is ontspannend en het geeft nieuwe energie. Je krijgt minder stress en je slaapt rustiger en beter. 

thinking.png
womb.png

Moxa therapie bij stuitligging

Moxa-therapie maakt onderdeel uit van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Moxatherapie wordt ingezet om een baby die in stuit ligt, uit zichzelf te laten draaien. Deze therapie kan ook ingezet worden wanneer een kindje overdwars ligt.

baby-feet.png

Bach bloesem therapie

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens. Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool.

dropper.png
bottom of page