top of page

Reacties

Moeder en baby op het strand

Linda

In een fijne ontspannen sfeer begeleidt Anne-Marie de babymassage. Ons kindje werd er ontspannen van en het is ook erg goed voor de ontwikkeling. Het is ook erg fijn dat Anne-Marie aan huis komt. We zouden de cursus iedereen aanraden.

quote.png
Zwangere buik

Suzanne

Door de verloskundige werden we getipt om Moxa te proberen. Diezelfde avond konden we nog terecht bij Anne-Marie en kregen we uitleg over de werking. Al na 4 dagen had ik het idee dat ze 's nachts aan het draaien was gegaan en ja hoor! Heel blij met de fijne afspraak en het contact met Anne-Marie.

quote.png
Voetsporen op zand

Mandy

Erg leuke ervaring om samen met je baby te doen. Echt even een quality momentje met z’n tweetjes. Duidelijke uitleg en alles werd voor gedaan op een pop en er werd alle tijd genomen. Super.

quote.png
reflexologie Therapy

Fatima

Ik ben al een paar keer voor voetreflex bij Annemarie geweest. Heerlijk ontspannend in een fijne en warme sfeer. Het is heel bijzonder om van dichtbij mee te maken hoeveel een voetreflex massage voor je hele lichaam kan betekenen. Ik had meteen minder last van mijn schouders, nek en rug. Een absolute aanrader!

quote.png
Kalme zee

Sanne

De babymassage cursus is echt zeer waardevol. De baby kan leren ontspannen, en het zorgt voor een mooie band tussen ouder en kind. Passende activiteit voor een baby.:-)

quote.png
Image by Picsea

Marielle

Toen mijn zoontje geboren was ben ik bij Anne-Marie een cursus `babymassage` gaan volgen, echt een verwen momentje. Anne-Marie is een hele fijne, gezellige en rustige docent, ze neemt de tijd, oordeelt niet en stiekem krijg je nog een berg tips mee. Ik merkte na een tijdje dat het best intensief is om mama te zijn. Daarom ga ik regelmatig naar Anne-Marie, zij ondersteunt me door middel van voetreflex met de dingen waar ik tegenaan loop.

quote.png
baby-feet.png
bottom of page