top of page

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

 

Zwanger zijn is een spannende tijd, waarin veel met je lichaam en geest gebeurt. Maar zeker is het een mooie en bijzondere tijd. Het is een periode waarin je spieren en gewrichten veranderen, alles wordt soepeler om ruimte te maken voor je baby en je lichaam wordt voorbereid op de bevalling.

 

Door deze veranderingen kun je sneller moe worden of kunnen er lichamelijke klachten ontstaan, zoals:

 

Nek en rug klachten

Bekken klachten

Vocht vasthouden

Kuitkrampen

Slecht slapen

Een zwangerschapsmassage helpt! Een zwangerschapsmassage kan je lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen verminderen. Zoals:

 

Onzekerheid

Spanningen

Angst voor de bevalling

Of wanneer je als aanstaande moeder gewoon niet lekker in je vel.

 

De voordelen van een massage zijn dat de spieren soepeler worden. De ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden en er is uit onderzoek gebleken dat zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap. Dat zorgt voor minder rugpijn en minder aanmaak van stresshormonen. 

 

Een zwangerschapsmassage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel de aanstaande moeder als kind.

baby-feet.png
baby-feet.png

De tijdsduur van de zwangerschapsmassage is 75 minuten.

 

Kosten: €70.

Heb je interesse? Klik dan op de onderstaande knop en neem contact het me op. We gaan dan direct samen kijken voor een afspraak. 

baby-feet.png
bottom of page