top of page
baby-feet.png

Voetreflex tijdens zwangerschap

Voetreflexologie na 38 weken zwangerschap bij klachten zoals slapeloosheid en vanaf 40 weken voor als de bevalling op zich laat wachten.

 

Volgens de voetreflexologie zitten alle drukpunten in je lichaam ook in je voeten. De drukpunten in je voeten zijn verbonden met je spieren en organen. Als je deze punten masseert ontspannen de spieren en organen in je lichaam en kan er weer energie door je lichaam stromen. Dus als je de drukpunten in je voeten laat masseren komt je energie terug en gaat er spanning uit je lichaam, en kan er dan voor zorgen dat je lichaam klaar is om te gaan bevallen.

 

Wat gebeurt er bij voetreflexologie?

Tijdens de behandeling masseert iemand je voeten. De massage voelt ontspannend aan, kriebelt niet, en het is soms gevoelig op bepaalde punten maar over het algemeen is het heerlijk. De behandeling duurt ongeveer een uur.

 

Wat doet voetreflexologie met je?

Het is ontspannend en het geeft nieuwe energie. Je krijgt minder stress en je slaapt rustiger en beter. Je lichaam wordt ook gestimuleerd om zelf te gaan werken en te genezen. Ook heb je minder last van pijn en het kan tevens de bevalling op gang brengen

 

Is voetreflexologie gevaarlijk voor jou of je kindje?

Voetreflexologie is niet gevaarlijk voor jou of je kindje.

 

Helpt het echt om de bevalling te laten beginnen?

Het is moeilijk om te onderzoeken of voetreflex helpt om de bevalling te laten beginnen. Meestal geeft voetreflex een enorme ontspanning in je lichaam. En ontspanning heb je zeker nodig om de bevalling te laten beginnen.

Deze behandeling zal ik bij jullie thuis geven en duurt ongeveer een uurtje. Kosten: €50 incl 10 min moxatherapie

 

Heb je interesse? Stuur me via de onderstaande knop een berichtje zodat we direct een afspraak kunnen maken. 

baby-feet.png
bottom of page